Coaches

Gedurende de masteropleiding is er naast inhoudelijke verdieping en praktijkervaring ook aandacht voor jouw individuele, persoonlijke ontwikkeling in de vorm van intervisie. Deze intervisie vindt plaats in kleine groepen, onder begeleiding van professionele en ervaren coaches.

Bekijk hier de coaches:

Trainer-coach: Drs. Menda Groeneveldt, Emgee

Mijn naam is Menda Groeneveldt. Ik werk als zelfstandig trainer/ coach en werk inmiddels ruim 10 jaar met veel plezier voor de MUAD waar ik verantwoordelijk ben voor de persoonlijke leerlijn.

De focus in mijn werk als trainer en coach is persoonlijke effectiviteit waarbij het vooral gaat om het effect van je gedrag op anderen. Door voor jezelf doelen te stellen kun je bewuster gaan kiezen om specifiek gedrag in te zetten en vervolgens de beoogde resultaten te behalen. Mensen omschrijven mij als iemand die makkelijk contact maakt en aanvoelt wat mensen beweegt. In mijn werk ben ik soms sturend, vaak ondersteunend; altijd persoonlijk en betrokken, daadkrachtig en energiek. Belangrijke uitgangspunten in mijn werk zijn ‘werken is leuk’ en ‘pak je eigen verantwoordelijkheid’.

 

Trainer-coach: Sabine van der Hoek

Ik ben Sabine van der Hoek en ik werk 10 jaar als organisatiecoach en trainer. Ik begeleid met veel energie en passie organisaties in hun ontwikkeling. Ik heb ervaring met het opzetten en begeleiden van veranderprogramma’s, leiderschapstrajecten en team- en individuele coaching.

Met mijn warme persoonlijkheid kom ik op natuurlijke wijze, vanuit verbinding, in dieper contact met mensen om de verandering te laten beklijven in de mensen zelf én in de organisatie. Waarbij ik dat op een lichaams- en ervaringsgerichte en praktische wijze doe. En altijd zoek naar de wezenlijke behoefte van de ander. Want juist daar zit de kracht tot ontwikkeling. 

Volg ons op:

Ga naar LinkedIn groep  Ga naar Twitter  Ga naar YouTube kanaal

 

Contact:

MUAD
PAdualaan 99, Utrecht
muad@hu.nl

 

Geaccrediteerd door:

Logo NVAO
 

Deelnemende hogescholen:

      Naar de website van Saxion Hogescholen

 
Cookie settings